Trimshop Exalto
met rust, geduld, liefde en respect

Maatregels omtrent Coronavirus.

Tot nu toe hebben wij nog geen dread-lockdown! Wij werken dan ook door tot wij niet meer mogen of zelf verschijnselen krijgen.

Volgens de branche organisatie is de kans dat huisdieren het Coronavirus overdragen verwaarloosbaar klein.

Voor jullie en onze gezondheid treffen wij maatregelen in de trimsalon/winkel waar aan u zich moet houden, zo niet weigeren wij de hond.

* Heeft U klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts dan iemand (die in goede gezondheid is) de hond laten brengen/ophalen, en van te voren melden dat u of in het gezin klachten zijn, zodat wij maatregelen kunnen treffen van te voren.

* Mondkapje verplicht

* Hou van ons en anderen 1,5 meter afstand.

* Kom uw hond alleen ( 1 PERSOON) brengen/ophalen. Zodra deze bijna klaar is krijgt u een telefoontje met de tijd. (kom op die tijd zo kunnen wij de mensen in de winkel beperken. zo niet geef dit aan)

* U mag niet voorbij de toonbank en het trimgedeelte is dan ook verboden terrein.

* Uw eerste afspraak? Wij stellen ons voor maar zonder een hand te geven bij brengen/ophalen. 

* Bij de behandeling blijven is niet mogelijk.

 * Betaling enkel via pin. (ook hiervoor treffen wij maatregels.)

* Vind u het fijner als wij de hond buiten aanpakken meld dit van tevoren! U belt dan nogmaals als u voor de deur staat.

* De Gratis inloop avond, ook hier gelden alle regels hierboven. Nu enkel alleen nog nagels knippen en pony bijwerken, de rest komt te vervalen. Binnen lopen kan nog maar tot 19:45.

Bedankt voor uw begrip!

Dit blijft gelden in wat voor situatie dan ook: Afzeggen 72 uur van tevoren, anders word het in rekening gebracht(zie onze voorwaarden). Voor klitten reken wij extra.(extra tijd, materiaal gebruik en personeelskosten).